BBQ 'ASADO'

 

 

'Asado' is de Argentijnse versie van barbecueën. Hierbij worden grote stukken vlees traag gegrild. Dit gebeurt niet met houtskool maar met hout. Het vlees wordt nadien versneden en blijft door deze techniek zeer sappig en mals. Ook bestaat de saladbar die we erbij serveren uit volwaardige afgewerkte salades zoals caesarsalade, griekse salade, oosterse salade, ...

 

 

FORMULE 1

 

3 HAPJES

 

1 KOUD HAPJE

1 WARM HAPJE

SOEPJE

TAFELSNACKS

 

SALADBAR

ASSORTIMENT BROOD

HUISGEMAAKTE SAUSJES

 

250G VLEES

DUNNE LENDE

TUSSENRIBSTUK

VARKENSRUG

SPIERING

SPEK

CHORIZO

PENSEN

 

DESSERTJE

 

€42*

FORMULE 2

 

5 HAPJES

 

2 KOUDE HAPJES

2 WARME HAPJES

SOEPJE

TAFELSNACKS

 

SALADBAR

ASSORTIMENT BROOD

HUISGEMAAKTE SAUSJES

 

300G VLEES

DUNNE LENDE

TUSSENRIBSTUK

VARKENSRUG

SPIERING

SPEK

CHORIZO

PENSEN

 

DESSERTJE

 

€50*

FORMULE 3

 

7 HAPJES

 

3 KOUDE HAPJES

3 WARME HAPJES

SOEPJE

TAFELSNACKS

 

SALADBAR

ASSORTIMENT BROOD

HUISGEMAAKTE SAUSJES

 

300G VLEES

DUNNE LENDE

TUSSENRIBSTUK

VARKENSRUG

SPIERING

SPEK

CHORIZO

PENSEN

 

DESSERTJE

 

€54*

* Prijzen zijn per persoon, exclusief bediening, dienst van de kok en vervoersvergoeding (buiten straal van 10km rond Sint-Niklaas)

Voor borden, bestek, glazen, decoratie en/of andere materialen zoals statafels kan U de prijs verkrijgen op aanvraag.