'Asado' is de Argentijnse versie van barbecueën. Hierbij worden grote stukken vlees traag gegrild. Dit gebeurt niet met houtskool maar met hout. Het vlees wordt nadien versneden en blijft door deze techniek zeer sappig en mals. Ook bestaat de saladbar die we erbij serveren uit volwaardige afgewerkte salades zoals caesarsalade, griekse salade, oosterse salade, ...
3 HAPJES
1 KOUD HAPJE
1 WARM HAPJE
SOEPJE
TAFELSNACKS
SALADBAR
ASSORTIMENT BROOD
HUISGEMAAKTE SAUSJES
250G VLEES
DUNNE LENDE
TUSSENRIBSTUK
VARKENSRUG
SPIERING
SPEK
CHORIZO
PENSEN
DESSERTJE
€42*
5 HAPJES
2 KOUDE HAPJES
2 WARME HAPJES
SOEPJE
TAFELSNACKS
SALADBAR
ASSORTIMENT BROOD
HUISGEMAAKTE SAUSJES
300G VLEES
DUNNE LENDE
TUSSENRIBSTUK
VARKENSRUG
SPIERING
SPEK
CHORIZO
PENSEN
DESSERTJE
€50*
7 HAPJES
3 KOUDE HAPJES
3 WARME HAPJES
SOEPJE
TAFELSNACKS
SALADBAR
ASSORTIMENT BROOD
HUISGEMAAKTE SAUSJES
300G VLEES
DUNNE LENDE
TUSSENRIBSTUK
VARKENSRUG
SPIERING
SPEK
CHORIZO
PENSEN
DESSERTJE
€54*
* Prijzen zijn per persoon, exclusief bediening, dienst van de kok en vervoersvergoeding (buiten straal van 10km rond Sint-Niklaas)
Voor borden, bestek, glazen, decoratie en/of andere materialen zoals statafels kan U de prijs verkrijgen op aanvraag.